Italiaans buffet: [ €20,50 p.p.]
Koude gerechten:
- Bordjes vitello tonnato; dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise en salade met cornichons,kappertjes,tomaat en rucolasalade met dressing
- Drie soorten brood met kruidenboter, pestotapenade en aioli
- Italiaanse salade met veldsla, tomaat, mozarella, Italiaanse kruiden en krokante Parmaham (ook vegetarisch, maar dan dus zonder de ham)
- Pastasalade met zongedroogde tomaat, oude kaas en basilicum
Warme gerechten:
- Tomaten-groentesoep
- Groentelasagne
- Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
- Pasta Carbonara; Tagliatelle en roomsaus met spek, ham, champignons en bleekselderij (eventueel vegetarische saus)
- Risotto met groene kruiden en bospaddenstoelen
Eventueel aan te vullen met 'desserts in glaasjes', Chocolademousse met sinaasappel en Tiramisu. ( +€3,50 p.p. & per stuk),
Tappas-buffet [ €21,50 p.p.]
Brood e.d.:
- Verschillende soorten brood: Ciabatta, stokbrood en Turks brood
- Tapenades: tomaat & olijf
- Aioli
- Kruidenboter
- knoflookolijven
Gerechten op schaal:
- Couscous met gegrilde groenten
- Rosevalaardappeltjes uit de oven met knoflookolie en tijm
Tapas op buffet: (10 items samen met u uit te kiezen uit onderstaande gerechten)
- • Knoflookgamba’s met peterselie
- • Albondigas (gehaktballetjes in Spaanse tomatensaus)
- • Stokjes saté van kippendijenvlees “Teppanyaki” met gewokte taugé, wortel en lente-ui
- • Caprese spiesjes (mozarella, basilicum en gemarineerde tomaat)
- • Wraps met gerookte zalm, rucola en roomkaas met bieslook
- • Wraps met gerookte kipfilet, rucola en roomkaas met bieslook
- • Gitano pichos (spiesjes met olijven en chrizo)
- • Patatas bravas (gefrituurde aardappels met knoflookmayo en pittige tomatensalsa
- • Diverse droge worstsoorten
- • Gemarineerde kipkluifjes
- • Fuet pirineas (licht zoete en gepeperde Catalaanse worst)
- • Huisgemaakte loempiaatjes met taugé, wortel, prei en sesamolie
- • Gemarineerde en gebakken champignons met knoflook, room en peterselie
- • Dadels gevuld met geitenkaas en een drupje honing
- • Serranoham met gekonfijte vijgen
- • Spaanse clubsandwich met chrizo en omelet
- • Gamba’s ‘piri-pire’
- • Spaanse zachte geitenkaas met gekaramelliseerde sjalot
- • Gegrilde tonijn met ratatouille
- • Bruchetta
- • Krabcocktailtjes met licht pittige cocktailsaus en dun gesneden ijsbergsla
Eventueel aan te vullen met 'desserts in glaasjes', Chocolademousse met sinaasappel en Tiramisu. ( +€2,50 p.p. & per stuk),